18-22.11 Englannin työssäoppiminen.

Päätin, että teen näitä blogeja viikoittain etten täytä syötettä täysin :D. Jätän myös englanninkieliset versiot pois, vaikka ne ovatkin alkuperäisiä.

18.11:
Aloitin jakamalla mainoslehtisiä taas. Vaihdoimme lehdet jouluteemaisiin, päätimme mihin menen tällä kertaa ja eikun matkaan! Naapurustossa, jossa kävin oli joku neljä kirkkoa joka vaikutti vähän ylilyömiseltä. Saapuessani takaisin söin lounasta, kävelytin Montyn ja ostin kauluspaidan läheisestä kierrätyskaupasta tulevaa tapahtumaa varten.
Jacqueline kertoi minulle muutamasta tapahtumasta joissa hän tulee työskentelemään (ja minä avustamaan, luonnollisesti). Jälkeenpäin käytimme aikaa Mailchimpin parissa: hän kävi läpi kalenteriaan ja täytin tietoja järjestelmään. Lisäsin myös yrityksien tiedot, jotka olin kerännyt viime viikolla. Viimeiseksi selvitimme, miten lisätä linkki sivustoon, jossa pystyisi ilmoittautumaan hänen uutiskirjeeseensä. Lisäsimme linkin hänen sähköpostin allekirjoitukseen ja testasimme, että se toimii.

19.11:
Mainoslehtisten paluu. Tämänpäiväinen reissu oli erityisen pitkä, mutta alue oli rauhallinen. Huomasin mielenkiintoisen polun metsään jonka haluaisin tsekata myöhemmin.
Jacqueline ei ollut paikalla kun tulin takaisin joten lounaan, kartan täyttämisen ja loppujen lehtisten laskemisen jälkeen valmistelin Illustratorissa studion logoa After Effectsissä animoimista varten. Toivottavasti läppäri jaksaa pyörittää After Effectsiä.
Kun hän saapui studiolle, selvitimme muutamia juttuja Canvassa mainosten tekemistä varten. Pienen hämmennyksen jälkeen saimme kasattua kaksi Facebook banneria. Vaikutti aika kätevältä sivustolta.


20.11:
Saavuin studiolle 09:20, melkein kaksi tuntia aikaisemmin kuin yleensä. Syy tälle oli tapahtuma, johon Jacqueline oli buukattu. Pakkauksen jälkeen lähdimme matkaan. Tapahtuma oli kauneustuotteiden ja alan uuden teknologian näyttämiseen. Minun työni oli ottaa Jacquelinesta kuvia ja videoita työssä sekä yleisiä kuvia tapahtumasta ja kartanosta. Se oli aika tyyris paikka. Ensimmäisen kuvaus session tapahtuman järjestäjien kanssa menimme ottamaan kuvia sisätiloista. Jacqueline meni ottamaan kuvia puhujista salissa ja jatkoin kuvien ottamista ympäriinsä. Kun ensimmäiset puheet olivat ohitse katsoimme aikataulua tarkemmin ja tajusimme, että samat puheet toistuvat illasta. Päättelimme, että minulla ei ole enään juurikaan töitä tarjolla, joten Jacqueline anteliaasti ajoi minut takaisin Beaconsfieldiin ja jatkoi itseksensä. Vietin suurimman osan loppuillasta valikoiden 50 kuvaa noin 400:sda ottamastani hänelle.

21.11:
Mainoslehtiset: Episodi tuhat. Eilisen paluumatkalla Jaqcueline kertoi minulle mihin tämänpäiväinen reissu keskittyy. Ei mitään kauhean kummoista, muutama ihminen oli pihalla tekemässä juttuja, mutta he olivat kaikki erittäin mukavia.
Takaisin studiolla laitoin valikoimani kuvat usb-tikulle ja Jacqueline siirsi ne hänen koneellensa. Kävelytin koiran, kun se oli ohi selvitimme muutaman asian videoiden siirtämisestä Google Driveen. Jostain syystä roskakori-painike Jacquelinen puhelimessa poisti tiedostot joka paikasta ja vain puhelimelta poistamiseen oli erityinen painike. Katsoimme myöskin hänen FTP-palvelintaan, hän oli varma, että hän pystyisi siirtämään sen kotoa studiolle ja se silti toimisi, mutta ei. Tämän jälkeen hän näytti minulle ohjelmaa jota hän käyttää isojen kuvasarjojen järjestelyyn nimeltä Photo Mechanic 5. Vaikutti aika tehokkaalta ohjelmalta järjestelyyn. Kävimme läpi ja valitsimme kuvia, joita hän voisi lähettää tapahtumajärjestäjille. Käytin loppuillan bnb:llä käyden läpi videotiedostoja, tehden muokkauksia niihin. Paljon odottamista kiitos läppärin.


22.11:
Jacquelinellä oli kauneushoitoasiakas tänä aamuna. Minun oli tarkoitus käydä heittelemässä mainoslehtisiä ympäriinsä vaihteeksi, mutta sade oli aika rankka joten menin läheiseen kahvilaan animoimaan Penn Road Studion logoa ja viimeistelemään videoita tapahtumasta. Onnekseni After Effects pyöri yllättävän hyvin läppärilläni. Premiere oli vieläkin hidasta, mutta onnistuin tekemään kaiken, mitä minun tarvitsi tehdä ajallaan. Sain myös selville, että voin tuoda Illustratorista tasoja After Effectsiin yksitellen, joka helpotti animoimista huomattasti.
Lounaan jälkeen kävelytin Montyn. Mokoma otus rupesi protestoimaan puolivälissä ja kieltäytyi kävelemästä. Poimein hänet syliin ja kannoin kunnes hän suostui kävelemään taas. Ilmeisesti hän tekee tätä tämän tästä.
Jälleen takaisin studiolla yritin silittää yhtä Jacquelinen tilaamista uusista taustakankaista, mutta ne kieltäytyivät käsittelystä. Vaikka mitä yritin, ne eivät suoristautuneet. Ripustin sen silti seinälle teipeillä ja otin muutaman testikuvan Montystä. Koira näytti hyvältä, mutta taustakangas ei niin, kiitos taitosten. Lähetin videot Google Driveen, jaoin ne Jacquelinen kanssa sekä laitoin ne hänen ulkoiselle kovalevylle. Tapetti otti vähän vahinkoa kun irroitin taustakankaan, joten se pitää korjata myöhemmin.

Kuvia myöhemmin kun pystyn lisäämään ne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti