Neljäs ja viides viikko Torreviejassa

Neljännen viikon Katariina oli pääosin toimistossa. Hän kävi läpi vouchereita ja teki niistä Excel-taulukoita sekä teki myös kahvilassa myytäviin leivonnaisiin tuoteselosteita. Meidän on pitänyt kahvilan puolella laittaa myytäviin Suomi-tuotteisiin espanjankielisiä tuoteselosteita ja koska ne loppuivat kesken ja osaan tuotteisiin tuoteselosteita ei ollut ollenkaan, niin Katariina myös käänsi tuoteselosteita espanjaksi ja tulosti niitä.

Maanantaina Minnalla oli vapaapäivä, joten hän meni käymään moikkaamassa viimeistä kertaa Veraa, jonka harjoittelu oli tullut päätökseen Kahvillalla.

Lauantaina Janna ja Katariina lähtivät käymään vaaleanpunaisella suolajärvellä. Matkaa täältä sinne yhteen suuntaan on n. 6km, joten matkaa tuli yhteensä 12km. Oli kyllä näkemisen arvoinen paikka, joten jos on täälläpäin liikkeellä, niin kannattaa käydä siellä!

Sunnuntaina alkoi formulat, joten kahvila avattiin jo puoli 7. Janna ja Katariina olivat aamuvuorossa yhdessä Emman kanssa. Kahvila oli ihan täynnä kymmeneen asti, kunnes formulat loppuivat. Minna oli Xiomaran kanssa illassa. Televisiosta tuli naisten ampumahiihtoa, joten suomalaiset tulivat katsomaan kuinka Mäkäräinen pärjää. Työtä siis riitti.

Viidennellä viikolla Minnalla ja Katariinalla oli paljon iltavuoroja Xiomaran kanssa, joten he sopivat, että tulevat aina auttamaan toisiaan kaupan sulkemisessa.Viikolla oli useampi lämmin päivä ja pääsimme nauttimaan auringosta.

Keskiviikkona tuli kuorma Suomesta. Olimme kaikki jo useamman kerran yrittäneet saada hinturiin vaihdettua uutta rullaa, jotta saisimme tuotteet hinnoiteltua. Minna meni kysymään toimistolta apua ja Johanna neuvoi katsomaan Youtube-videoita. Patu ja Minna saivat lopulta hinturin rullan vaihdettua.

Kävimme keskiviikkona ja perjantaina katsomassa pääsiäiskulkueita. Oli mielenkiintoista nähdä eri kulttuurien perinteitä. Sunnuntaina kävimme tivolissa.









































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti