2.-7.12. Englannin työssäoppiminen

2.12.:
Jacqueline oli ottanut vastaan työn kopioida kaksi kuva-albumia, yleinen ja hää. Kaikki kuvat albumeissa piti mitata ja kirjata, joten aloitin sen sillä välin kun Jacqueline hoiti asiakkaita. Se oli hidasta touhua koska suurin osa kuvista oli erikokoisia ja ahdettu sivulle, joten mitoitus piti olla tarkka. Kun Jacqueline oli valmis, jatkoimme urakkaa kaksistaan, hän kirjasi ja minä mittasin. Se hoitui paljon nopeammin kahdestaan, mutta siinä meni silti kauan.. Kun kaikki kuvat oli mitattu meidän piti laskea niiden määrä ja lajitella ne mittasuhteiden mukaan. Siinä meni kauan myös ja lopetimme noin seitsemän aikaan illalla, joten Jacqueline päätti että voin poistua aikaisemmin tiistaina.

3.12.:
Jacqueline halusi jouluversion animoimastani logosta. Lisäsin siihen pikku jouluhatun jolle animoin yksinkertaisia fysiikoita. Tämän jälkeen tein jouluteemaiset kehykset digitaalisia tervehdyskortteja varten, käytin jotain 0-lisensseillä olevaa cliparttia jouluvaloista. Lopuksi uudelleen suunnittelin arvontaan osallistumis lapun sisältämään vähemmän tekstiä ja lisää kuvia. Oli pieni fiilis että saatan sairastua, joka olisi tietenkin hyvä ajoitus koska sovimme, että pidän keskiviikon vapaana koska työskentelen lauantaina.

4.12.:
Vapaapäivä, kuumetta ja flunssa.

5.12.:
Lievemmässä kuumeessa bnb:ssä. Ei oikein pystynyt keskittymään mihinkään.

6.12.:
Pidensin logoanimaatiota poistumisanimaatiolla, jotta se looppaisi paremmin ja renderöin Facebook banneriksi sopivat versiot tavallisesta ja jouluversiosta ja uudet .gifit sähköpostia varten. Lopuksi uudelleensuunnittelin Jacquelinen aloitus-sivujen kuvakollaaseja modernimmaksi.

7.12.:
Saavuin hieman myöhässä koska unohdin repun bnb:lle ja tajusin vasta kun olin saapunut keskustaan, joten piti kävellä hieman extraa. Jacqueline oli puolivälissä perhekuvausta kun saavuin. Perheessä oli kaksivuotias, joka ei oikein enää jaksanut ja alkoi oikkuilemaan. Saimme hänet rauhoittumaan vähän häpäisemällä itseni ja ulisemalla lapselle samalla kun heilutin tonttulakkia, se toimi kuitenkin jokseenkin ja Jacqueline sai vielä pari kuvaa ennenkuin tilanne karkasi käsistä. Seuraavaksi kävin pihalla jakamassa mainoslehtisiä kaupan edessä. Kun saavuin takaisin saapui pariskunta vauvan kanssa jotka tulivat katsomaan ja (toivottavastI) ostamaan kuvia aikaisemmalta kuvaussessiolta. Tarkkailin sivusta miten moinen prosessi tapahtuu.Jälkeenpäin puhuimme Jacquelinen kanssa siitä miten stressaavia perhekuvaukset ovat ja kuvien katsomis sessioista. Kävimme läpi tekemäni uudelleensuunnitellut kollaasit ja säädimme niitä Jacquelinen tarpeiden mukaan. Jatkoin niiden parissa työskentelyä loppupäivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti