Ensimmäinen viikko Puolassa

Matkamme starttasi Turun lentokentältä kohti Puolan Gdanskia 12.11.2017. Gdanskista suuntasimme junalla kohti Poznania. Asuinpaikkanamme toimii yliopiston asuntola, josta pääsemme helposti kulkemaan ratikalla kouluun ja ympäri kaupunkia. Nyt olemme viettäneet täällä viikon.
Ensivaikutelmamme Puolalaisista on se, että he ovat ystävällisiä ja avuliaita ja olemme selvinneet englannilla heidän kanssaan. 
Työharjoittelupaikkamme on yhdessä Poznanin monista yliopistoista. Vietimme ensimmäiset kolme päivää siellä tehden savitöitä. 



Valitsimme ensin kuvat joiden pohjalta muotoilimme savesta hahmot. Valmiit savihahmot kipsattiin ja lopputulos näytti tältä:


Torstaina ja perjantaina olimme yrityksessä, jonka kanssa koulu tekee yhteistyötä. Työmaana toimi yli 100 vuotta vanha rakennus, jota yritys entisöi. Meidän työnkuvaamme kuului entisöidä vanhoja kipsilistoja. Aloitimme poistamalla vanhan maalikerroksen, jonka jälkeen puhdistimme listat. Paikkasimme haljenneet ja murtuneet kohdat. Vietämme koko ensiviikon samalla työmaalla. 






- Mira, Milla ja Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti