Työssäoppiminen Italiassa

Harjoittelu


Useimpina päivinä olen huoneessani työskentelemässä tietokoneella. Työhöni on kuulunut uuden käyntikortin suunnittelu Adobe Illustratorilla, useiden logojen suunnittelua , videokuvaamista ja materiaalin editointia Adobe Premierellä. Jotkut aamut ovat alkaneet palaverilla työssäoppimisohjaajani kanssa. Palavereissa olemme käyneet läpi sitä, mitä seuraavaksi tulisi tehdä ja mitä minulta odotetaan.

Italialaiset eivät säikähdä videokameraa, eivätkä ujostele. Kun videokuvasin Suomessa, ihmiset usein välttelivät lähelle tulemista. Italialaiset ovat olleet enemmänkin uteliaita siitä, mitä teen ja ovat tulleet lähemmäs katsomaan, jos olen ollut julkisella paikalla kuvaamassa.

Olen pitänyt työstäni paljon. Onnistumisen tunne on ollut suurta esimerkiksi hienon käyntikortin suunnittelun jälkeen. Työssäoppimisohjaajani on myös mahtava. Hänestä on tullut minulle läheinen ihminen, kuin perheenjäsen.

Italialaista jäätelöä, gelatoa


Piani d'Erna


Kävimme vuorella nimeltä Piani d'Erna. Ylös pääsi köysiratahissillä. Leccon keskustasta köysiratahissille oli noin puolen tunnin ajomatka taksilla.


Oli mukavaa nähdä lunta pitkästä aikaa
Maisemat olivat upeat






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti