Toinen ja kolmas viikko Torreviejassa

Kahvilan perustyöt ovat alkaneet tulla jo tutummiksi, mutta päivissämme on toki poikkeuksiakin. Keskiviikkona olimme kaikki töissä, joten Minna ja Katariina järjestelivät kaikki hyllyt uudestaan ja hinnoittelivat ja katsoivat päivämäärät samalla.

Työpaikallamme kokit sekä yksi kahvilan työntekijöistä, Xiomara, puhuvat pelkästään espanjaa. Lauantaina Janna oli Xiomaran kanssa kahdestaan ja sunnuntaina puolestaan Katariina oli Xiomaran kanssa. Lauantaina oli ensimmäinen oikeasti lämmin päivä, joten Minna vietti aamupäivän rannalla ja paloi, kuten kuvasta voi huomata.














Kolmannella viikolla aloitimme laittamaan kaikkiin tuotteisiin espanjalaisia etikettejä. Minna ja Katariina olivat useampana iltana Xiomaran kanssa kolmistaan. Keskiviikkona tuli kuorma Suomesta. Torstaina oli meidän ensimmäinen yhteinen vapaapäivä ja menimme shoppailemaan Zenia Boulevardille. Lauantaina Minna ja Katariina kävivät moikkaamassa Veraa ja kotimatkalla poikkesivat Rattotallilla Jannan, Emman, Patun ja heidän ystäviensä luona. Sunnuntaina oli peruspäivä töissä. Kehittelimme Suomi-seuran naisten kanssa maanantaille isäinpäivän kunniaksi "äijäpitsan". Pitsa sisälsi pekonia, herkkusientä, aurajuustoa, chorizoa ja sipulia.Oli muuten hyvvää.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti